2018-09-14 Stig Strand moderator på Jubileumsforumet

Idag har vi planerat vårt kommande jubileumsforum tillsammans med vår moderator som heter Stig Strand från Hemavan. Stig är kanske mest känd som en Sveriges bästa slalomåkare som lite i skuggan av Ingemar Stenmark vann flera världscupsegrar. Stig har även en mångårig bakgrund som tv-kommentator men också sedan 1986 varit turismföretagare med fokus på upplevelseturism inkl. snöskoter i Hemavan. Stigs framgångsrecept ligger i att ha en röd tråd i verksamheten som präglas av en bred lokal förankring med lokala aktörer som är centralt för att lyckas. Har har enligt egna beräkningar kört minst 4-5 varv runt jorden på snöskoter men håller sig numera till omkring 500 mil per år.. .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi är så klart glada att Stig nu kommer att axla rollen som moderator under 2 spännande dagar i Östersund!

 

Läs mer på vår sida om jubileumsforumet